Søk i denne bloggen

onsdag, desember 07, 2005

Endelig P!!!

Ja, nå er du vel spent på hva dette innlegget handler om? :-) Det er nå slik at høyesterett har sagt ja til fjerning av P-sladden. Det kom ikke akkurat som noe bombe, må jeg si. Motstanderne sier "Dette er trist for kvinners verdighet. P-industrien framstiller kvinnen som et underdanig nytelsesobjekt". Kvinners verdighet?? Mitt første spørsmål her er: VELGER ikke de kvinnene selv å være med i P-industrien, hovedsakelig pga pengene? Hva med mennene? Har ikke DE verdighet, hvis man skal snakke om verdighet? "Underdanig"?? Er ikke P gjensidig? Hvorfor tror noen at kvinnen framstilles som underdanig?

Har du noen gang spist melkesjokolade med papiret på? Har du noen gang hatt 6 med kondom? Ja, da vet du hvordan det er å se P med sladd! Som jeg skrev i et tidligere innlegg: skal man gjøre noe, så får man gjøre det ordentlig! Enten forby P, eller ha P!

Om jeg har flere argumenter FOR P uten sladd? 1) Nabolandet Sverige selger jo som hakka møkk til nordmenn - så hvorfor ikke la nordmenn bruke pengene sine i sitt eget land? 2) Vil du ha usladdet P, så er det jo - til og med i Norge - ingen problem å få tak i! Finnes godt "anonyme" sjapper i Oslo som selger det. Og hva med internett? Der finnes jo ALT det man kan tenke seg.

NB: det er ikke lov med "forbudt språk" på siden her, så derfor "P" :-)

2 kommentarer:

nils chr sa...

Hva?? Er det ikke lov til å si "porno" på siden? Har vi ikke ytringsfrihet her til lands nå lenger?!
Nei, da kan det være det samme...

Lektor Burner sa...

Hehe...