Søk i denne bloggen

tirsdag, februar 14, 2006

St. Brokeback's Day

Selv om det kanskje høres veldig klisjéaktig ut, så tenkte jeg i dag på alle de som betyr noe for meg... det er faktisk viktig å gjøre det også en gang iblant. Og Valentine's Day passer jo ypperlig til akkurat dette :-)

Anna og jeg var på kino og så Brokeback Mountain i dag - en film som gjorde sterkt inntrykk på meg. Den er veldig emosjonell, alvorlig, og trist, og anbefales på det sterkeste. Jeg har, siden filmen sluttet sånn klokka åtte, tenkt intenst på handlingen, og lurer faktisk på om jeg ikke skal skrive en filmanalyse (bare for å f å tankene på "papir" [anførselstegn siden jeg seff. skriver på PCen, hehe]).

Siden denne dagen er kjærlighetens dag, har jeg lyst å legge ut en litt morsom historie her på bloggen. Den heter "Den søte hevn", og jeg synes den får fram andre aspekter ved kjærligheten enn de vi vanligvis tenker på. Dette er bare fiksjon, så det er ikke fra egen erfaring, hehe...

Som mann så har jeg aldri helt fatta hvorfor mannens og kvinnens seksualdrift er så forskjellige. Jeg har heller aldri forstått dette med Venus og Mars. Og jeg fatter iallefall ikke det med at mannen tenker med hodet mens kvinnen med hjertet.

For eksempel: En kveld sist uke gikk jeg og min kjæreste og la oss. Og temperaturen i senga vokste ganske fort og plutselig sier hun: "Nei, jeg føler ikke helt for det. Kan du ikke bare holde rundt meg."

Jeg svarer: "Hva? Hva er det du mener?" Så begynner hun å si det alle mannfolk hater å høre. "Du har ikke nok kontakt med mine emosjonelle behov som kvinne, så jeg kan ikke tilfredsstille dine fysiske behov som mann."

Så besvarer hun mitt spørsmål med å si, "Kan du ikke bare elske meg for den jeg er og ikke hva jeg gjør for deg i soverommet?" Jeg fatter absolutt ikke hva hun prater om, men forstår jo såpass at det ikke blir noe denne kvelden, så jeg sovnet.

Neste dag tok jeg fri fra jobben for å være med henne. Vi gikk ut og spiste en fin lunch og gikk og shoppet på et stort shoppingsenter. Jeg ble med henne i alle butikkene og hun prøvde utallige dyre klesplagg.

Når hun ikke kunne bestemme seg hvilket hun skulle velge, så sa jeg bare: "Vi kan ta alle." Hun ville ha sko, så klart, til sine nye klær, så vi gikk videre til skoavdelingen. Her fikk hun velge seg nye sko, til alle de nye klærne.

Vi gikk videre til smykkeavdelingen og hun valgte ut noen diamantøredobber, også tittet hun på meg og så på meg opphisset. Hun må jo ha trodd at jeg var et steg fra å få hjerneblødning. Det virket plutselig som hun testet meg når hun spurte så fint om hun også kunne få et tennisarmbånd, når hun ikke engang spiller tennis.

Hun må jo ha trodd at jeg er helt gal når jeg sa "Det går bra det elskling." Hun var nok ganske nært seksuell tilfredsstillelse av all shoppingen. Med et kjempestort smil sier hun til slutt: "Jeg tror at vi har shoppet nok, vi går og betaler."

Jeg kunne knapt holde meg når jeg endelig sa: "Nei elskling, jeg føler ikke for det."

Man kunne bare se hvor hvit hun ble. Haken hennes falt i bakken og hun så ut som et stort spørsmålstegn.

Før hun får samlet tankene og sagt noe, sier jeg: "Elskling, jeg vil bare at du skal få holde i tingene en stund. Du har ikke tilstrekkelig kontakt med mine finansielle behov som mann for at jeg skal kunne tilfredsstille deg som kvinne."

Når hennes panikk var på vei til å gå over i sinne, tilførte jeg: "Hvorfor kan du ikke bare elske meg for den jeg er, ikke bare for det jeg kjøper til deg?"

Tydeligvis skal vi ikke ha sex i kveld heller...


Happy Valentine's Day ;-)

4 kommentarer:

Iversen sa...

Greit, siden du åpenbart vil ha en kommentar før du poster noe nytt & spennende her skal du fasanmeg få en! :D

Historien er morsom den, selv om jeg har lest den før.

SÅNN - skriv nytt!

Lektor Burner sa...

Hehe... ai ai, sir!

frank sa...

Her er en 30 sekunders oppsummeringsfilm av Brokeback Mountain, snufs, hehe: http://www.starz.com/features/brokebackmountain/index.html

frank sa...

på slutten skal det stå: index.html