Søk i denne bloggen

tirsdag, februar 28, 2006

Velkommen hjem, Bobby!

 

Bobby, 34 år og utdanna sosionom, er den eldste i søskenflokken. Hvis jeg skal bruke tre adjektiv om ham, må det bli utadvendt, trofast og samfunnsengasjert. Bobby bryr seg. Ikke bare om menneskene rundt seg, men også faktisk om alt som skjer i verden. Han er svært kultur- og samfunnsengasjert. Jeg har møtt mange som sier de ønsker å utrette noe, eller gjøre noe for andre, men forskjellen mellom dem og Bobby er at Bobby handler. Han er en handlingens mann. Og det står det stor respekt av.

I dag er en stor dag. Storebroren min kommer hjem fra ett års utenlandsopphold. Det føles godt å ha ham i Oslo igjen. Han bor sammen med kona si, Mai, på Økern. De var begge borte hele 2004 på "jorda-rundt-reise". Håper de blir her en god stund framover nå :-) Mai kommer også hjem i dag, etter cirka 1 måneds utenlandsopphold i forbindelse med jobben (dataingeniør). Velkommen tilbake til deg også, Mai!

Bobby har tilbrakt ett år på Sri Lanka. Han har jobbet for Fredskorpset og jobbet med psykososiale forhold knyttet til tsunamiofrene. Mer om prosjektet kan du lese om på hans hjemmeside. Der finner du også mye annet snadder, bl.a. om "jorda-rundt-reisen", bilder og diverse innlegg.

Vi sees i kveld eller i morgen, Bobby! :-)

3 kommentarer:

Iversen sa...

Folk som jobber i Fredskorpet er fine.

Anna sa...

Velkommen hjem, Boby:-) Gleder meg til å se deg igjen!

Gudmund sa...

Endelig en sosionom.