Søk i denne bloggen

lørdag, mars 11, 2006

Sett av søndag 19.mars!

 

... for da arrangeres utdanningsseminaret "Utdanning for alle" på UiO. Det er MiFA (Minoriteter i Fokus i Akademia) som står bak dette prosjektet. (Klikk på lenken og les mer; der er det også noen spørsmål du kan svare på, for så å være med i trekningen av tre flotte premier: digitalt kamera, mobiltelefon eller MP3-spiller.) Jeg jobber jo som kjent i MiFA, og kommer til å bl.a. være konferansier på seminaret. Gleder meg veldig til det :-)

Det er forventet hundrevis av folk på seminaret, siden dette har vært godt planlagt og informasjonsspredningen vil fortsette helt fram til neste helg.

Hva er så "Utdanning for alle"? Primær-målgruppa er innvandrerungdommer og deres foreldre, men alle er velkomne til å delta på arrangementet. Du vil helt sikkert finne arrangementer som interesserer deg. Det vil være forskjellige foredrag som angår utdanning, diverse kulturelle og musikalske innslag, eksotisk mat, representanter fra studentforeninger m.m. Fra kl.12 til 14 vil det være felles opplegg, mens fra 14 til 17 vil det være fire forskjellige parallelle opplegg, der du kan plukke ut det du synes er mest interessant.

Noen smakebiter er:

Universitetsdirektør Hanne Harlem vil ønske deg velkommen på seminaret.
Arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hansen og professor Knut Kjeldstadli vil holde tale.
Den pakistanske advokaten Abid Raja vil snakke om "Innvandrere som ressurs".

I tillegg må jeg jo bare legge til at også jeg kommer til å holde et foredrag. Det skal være om "utradisjonelt valg av utdanning" - med meg selv som eksempel.

Så for all del: møt opp! Søndag 19.mars 12:00-17:00, Georg Sverdrups hus auditorium 1 (universitetsbiblioteket).

Ingen kommentarer: