Søk i denne bloggen

fredag, mars 03, 2006

Urin og flasker

Hvis du tror at du bare finner helt vanlige studenter på Blindern, så bør du tro om igjen! For deg som bor i området her, har vi den såkalte Sognsvannsmannen - en uteligger med fillete og illeluktende klær, langt svart skjegg, langt svart hår... ved en anledning drev han og skjelte folk ut som en galmann på T-banen. Og han har sjekka opp Anna.

Men på universitetet... ja, der har vi Urinmannen. Han er en litt eldre fyr med grått halvlangt tettsittende hår som alltid går med samme klær og gummistøvler. Siden det alltid er samme klær, så har han selvsagt sydd både klærne og gummistøvlene år etter år. Gang på gang. Slik at du ser store sytrådklumper på halve genseren. Som er blå. Fargen på tråden? Gul. Hvorfor "Urinmannen"? Han lukter seriøst sinnssykt sterk urin!!! Helt sykt... Det han alltid gjør, er å kjøpe seg et par rundstykker, et lite smør og en kopp kaffe/te, så sitter han alene og spiser. Han ser ikke på NOEN andre.

Flaskemannen er en halv-schizofren mann som sykler rundt på Blindern og samler flasker. Han har flere poser hengende på sykkelen som han fyller med tomflasker. Han pleier å snakke med seg selv...

Krumryggmannen er en eldre professortype-mann, som går hinsides sakte. Han har en veldig krum rygg... ja, pukkelrygg... Han har jeg ikke lukta på ennå!

Psykodama er den nye i år. Hun er sånn i 30-årene og sitter på PC-salen og slår seg selv. Mens alle sitter rolig og jobber, kan du plutselig se henne snu seg fra skjermen sin, slå seg hardt og fort på leppene i sånn 30 sekunder, før hun tar en pause og snakker med seg selv, for så å slå igjen...

Petter Schjerven er også ny i går. I hvert fall for meg. Han er prikk lik Schjerven fra "Typisk Norsk". Samme skjegg. Samme farge. Går imidlertid alltid med en strikkelue med øreklaffer. Også inne! Schjerven er derimot ikke helt avviker... han sitter faktisk sammen noen av og til.

Til slutt må T-bane-mannen nevnes. Av en eller annen syk grunn har jeg aldri sett ham, men til gjengjeld hørt utrolig mye om ham. Det sies at han ble hivd ut fra Blindern på 70-tallet pga dårlig hygiene! Okeeey! Han skal siden ha bodd på T-bane-stasjonen på Blindern. Nå har han dog "flyttet"! Ingen vet hvor han er nå.

Ja, gitt...

6 kommentarer:

Leif-Atle Heen sa...

Har sett og opplevd de fleste. Har imidlertid ikke støtt på Petter Scherven og Quasimodo-professoren. Men en vakker dag...

Iversen sa...

Schjerven mener jeg å ha sett mye på TF. Kanskje han er religionshistoriker, siden han nå frekventerer Blindern?

Lektor Burner sa...

Aha! Interessant...

Lektor Burner sa...

Btw: få med dere linkene under "fantastisk spill, nr. 6" og "St. Brokeback's Day" - under kommentarer :-D Morosamt...

Pirat sa...

Huleboeren på Blindern er borte fordi han er tvangsinnlagt på sykehjem, fordi han er syk:
www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.4555508

Anonym sa...

hvorfor ikke:)