Søk i denne bloggen

tirsdag, mai 30, 2006

Ællers mællers

Litt dagsreferat:

På fredag så jeg 3 filmer: Airplane!, Airplane II: The Sequel og The Man Who Wasn't There. Den første en nydelig komedie, den andre en heller bedriten oppfølger og den siste en ganske så bra drama. Også fikk jeg jogga på fredag, som var meget tilfredsstillende. På lørdag dro Frank og jeg på Bislet Kebab, men før det ble det igjen joggings på meg! På søndag spilte jeg biljard sammen med Olav. Det var fryktelig lenge siden! Faktisk kan jeg ikke komme på hvor lenge siden det har blitt. Kanskje så mye som et halvt år. Åååå biljard (spesielt snooker!:)). På kvelden så jeg Bare Bea, som nok kvalifiserer seg til en av de dårligste filmene jeg har sett i år. (Jeg hadde vel ikke de store forventningene heller; det har jeg ikke når det kommer til norske filmer. Av alle de norske filmene jeg har sett, så må jeg nok si at Veiviseren og Elling virkelige kan kalles god-filmer.)

Den sprøeste dagen var nok i går, mandag. Jeg jobba først som eksamensvakt på Berg vgs før jeg fikk hivd i meg mat og gikk rett til neste jobb, Folkeuniversitetet, og underviste. Siden jeg er et ordentlig B-menneske (helst C eller D), så fikk jeg sovet 4 lusne timer før denne fryktelig travle dagen. Og jeg har ikke lagt meg ennå - snart vært oppe i 18 timer. Det kjennes godt når hele dagen har gått til jobbing (jeg fikk sneket inn et par timer med snooker helt på slutten av dagen òg). Samme opplegg skal det bli på onsdag også... puh!

På forhånd trodde jeg det skulle bli dritkjedelig å sitte eksamensvakt. Vel, det var ikke akkurat "gøy", men jeg følte jeg faktisk hadde godt av å bare sitte og ikke gjøre noe :) I tillegg får jeg jo betalt.

Så sånn er livet mitt for tida. Bare hvis du lurte.

God natt.

7 kommentarer:

Marthe sa...

hei igjen.
skal du være i oslo i sommer? vi vil ha iranske gryteretter! kanskje kombinert med øl..

Lektor Burner sa...

Blir nok Oslo/Eidsvoll i sommer ja :)

Marthe sa...

Flott flott.
da kan vi jo treffes.
vi kommer hjem den 9 juni og er ledig utover sommeren.

frank sa...

Å, så deilig det er å bli nevnt av Kong Tony av Sheilastan, juhu:-)

Lenge leve Kongen

Leif-Atle Heen sa...

Hvis Bare Bea er en av de dårligste filmene du har sett i år, da ser du for bra filmer! :-) Jeg synes filmens største styrke var det jeg oppfattet som autentisk skildring av keitethet. Ellers var den jo ingen Citizen Kane (ingen American Pie heller, for den saks skyld), men ganske ålreit. Jeg er forresten ganske sikker på at jeg så Maria Brinch, hun som spiller Anniken, på vei til Bjølsen-fotballen i dag. Nice!

Du bør se filmer som The Bogus Witch Project, Moontrap, 2001: A Space Travesty, The Money Pit og The Fog. Da hadde du lengtet etter Bare Bea! :-)

Svend Wam sa...

Men hva med kultklassikeren "Lasse og Geir" fra 1976? Makan til sosialpornografi skal man leite lenge etter, også den nydelige radikale klippinga da! Terningkast 6!

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er