Søk i denne bloggen

mandag, juli 10, 2006

Hva sa han??

Jeg er knallsikker på at Materazzi sa "MORRRRA DI!" til Zidane.

Hadde jeg vært Zidane, så hadde jeg (i tillegg til skallingen) tatt av meg den ene skoen og stempla brystkassen til Materazzi hardt og brutalt med piggene. Det er nesten som når du først skal drepe noen og vet du får maks straff for det, så er det teit å bare drepe én person; da er det bare å kjøre på!

18 kommentarer:

frank sa...

Som pasifist må jeg herved avslutte vennskapsforholdet vårt; voldelige holdninger -og personer vil jeg ikke vite noe av.

Sørengen sa...

Kondolerer så mye, så utrolig kjipt. Det var kanskje ikke bare det Materazzi sa som fikk det til å koke i hodet til Zidane: "TV-bildene viste senere at Materazzi kløp Zidane i brystet i forkant av det voldsomme bukkespranget til 34 år gamle Zidane. Materazzi er kjent for å være en meget kontroversiell spiller og han fikk det til å koke fullstendig over for Zidane".

Sørengen sa...

Nå tar det helt av her. 4 teorier om Zidanes springskalle:

Blant journalistene i Berlin er det er fire teorier om hva som skjedde.

"1. Marco Materazzi kommer med en rasistisk bemerkning.

2. Materazzi kommer med en lite flatterende kommentar om Zidanes familie.

3. Materazzi kommer med en hentydning om at Zinedine Zidane trenger doping på grunn av alderen. Zidane var innblandet i Juventus' dopingskandale på 90-tallet.

4. Siste teori som verserte blant pressefolkene i natt var at Zinedine Zidane rett og slett mistet hodet".

Lektor Burner sa...

Frank: Som heterofil må jeg herved avslutte vennskapsforholdet; unaturlige holdninger -og personer vil jeg ikke vite noe av.

Sørengen: Takk så mye :( Det som jo eeeeer interessant, er at spillerne på det franske laget tok det sååå tungt! Andreplass i VM liksom! Mens tredjeplassen som gikk til Tyskland, ja da feirer de som gale.

Jeg fortsetter å tro på teori nummer 3 :)

Obladi Oblada sa...

Dersom jeg ikke hadde vært en del av naturens variasjon, kunne du ha kalt meg unaturlig, MEN..:P

Sørengen sa...

Syns det er helt naturlig å deppe etter et finaletap. Aldri gøy å tape en finale, det gjør vondt. Sjekk ut følgende bilde av Pål "Supermann" Strand etter LSKs cupfinaletap mot Molde i fjor. Du ser det gjør vondt.

http://www.kanari-fansen.no/galleri/phpslideshow.php?directory=2005%20-%20LSK%20-%20Molde%20-%20cupfinalen%20-%20trist%20som%20faen/¤tPic=10

Lektor Burner sa...

Mente selvsagt teori nummer 2!!!!

Anna sa...

Tror ikke på noen av disse teoriene, jeg. Tror rett og slett bare Zidane fikk et akutt anfall av den såkalte "bukkesyken", jeg:-D

Tor Gunnar sa...

Er du pasifist Frank? - hvorfor?

Lektor Burner sa...

"Ifølge SkySports har Materazzi benektet å ha kalt Zinedine Zidane for en «sleip terrorist».

- Det er absolutt ikke tilfelle, jeg kalte ham ikke en terrorist. Jeg vet ikke hva det ordet betyr en gang, sier Materazzi."

Smart ass!

Frank/gandhi sa...

Tor Gunnar, det spurte Politiet meg om også da jeg nekta militærtjeneste. Vel, jeg meiner vold ikke er noen løsning på noen ting. Ikkevold og fred er den eneste fornuftige vegen å gå; vold er dyrisk dumskap. Jeg trur på menneskets fornuft og mulighet til å løse ting uten vold:-)

Dette blei seriøst; jeg beklager om du bare var i spøkefuglhjørnet, men her har du meg! Hyggelig å hilse på deg, forresten;)

frank sa...

Og Tor Gunnar; er du voldelig, og ev. hvorfor..?

For meg er et menneske hellig. Vold mot mennesker kan aldri forsvares, uansett grunn.

Lektor Burner sa...

Frank: Skjønner hva du mener, MEN er dét grunn til å PRINSIPIELT nekte all våpenbruk?! Finnes det ikke situasjoner der makt/krig/vold måååå til? (Jf. Nazi-Tyskland).

Jeg synes det er feil at noen prostituerer seg. Men kan jeg prinsipielt være imot all prostituering? Er det ikke noen som lever av det? Og vil det selv?

Jeg synes det er dumt at noen velger å ruse seg på narkotika. Men kan jeg prinsipielt være imot narkomani? Hva med de som ikke har andre valg? Hva hvis narkomani er siste - og ja, beste utvei - for vedkommende der og da?

Lektor Burner sa...

Og jeg må seff legge til at å ikke være pasifist ikke er ensbetydende med å være voldelig, slik som det går fram av din kommentar! :) Dét er en feilslutning.

den pliktetiske kant sa...

Haha, ja, det var en bevisst feilslutning, i likhet med alle spørsmåla og sammenlikningene dine ovafor;-)

Jeg er imot uansett; målet helliger ikke midlet. Ville du ha drept én person for å la ni andre kunne få leve videre?

den paranoide sa...

And for your information, jeg kan ikke komme med annet enn totalavhold fra vold, ellers vil Justisdept. ta meg for å ljuge og kaste meg inn i militæret, hehe!

(Hysj, var det en mikrofon??)

Lektor Burner sa...

Ehhh... "Bevisst" feilslutning?! With all do respect: Dén var dårlig :D

Svar på spm ditt: Ja, seff!!! Eksempel: Hvis du går amokk med en Tommy gun i Oslo sentrum og bare dreper folk rundt deg, så synes jeg det er heeeelt riktig at du blir skutt og drept (helst av politiet).

Du må gjerne forklare meg hva du synes er feilslutning ift Hitler-Tyskland, prostitusjon og narkomani.

Som pasifist er du PRINSIPIELT imot all våpenbruk/krig. Av det følger at det var feil å bombe Tyskland for å avslutte andre verdenskrig (og dermed spare millioner av liv). Eller for å ta opp eksemplet ovenfor, så følger det av din overbevisning at det hadde vært feil å stoppe deg med makt mens du går amokk med Tommy gun i Oslo sentrum.

Sørengen sa...

Ny avsløringer i engeLSK presse:

"Engelske The Sun har selvsagt også engasjert en ekspert på leppelesing, og Marianne Frere hevder Materazzi sa «Siglio di una buttana terorista» - «Vi vet alle at du er sønn av en terroristhore».

Zidane forstår italiensk godt etter sitt opphold i Juventus, og ifølge Frere begynte det hele da Materazzi sa at en høy ikke var for en «fecchia» som Zidane - som er et sterkt skjellsord i Italia.

Zidane skal først ha smilt det hele bort, før Materazzi kløp ham i brystvorta.

- Liker du det ikke? spurte han.

- Litt for hardt til at jeg blir opphisset, repliserte Zidane.

Materazzi ga seg ikke:

- Vel, jeg gjorde det på den måten fordi jeg vet at det er slik mammaen din liker det".