Søk i denne bloggen

tirsdag, desember 09, 2008

Finanskrise, du liksom

Du ser nesten ikke en nyhetssending uten at du får høre de dystre utsiktene i finansverdenen. "Finanskrise" er allerede blitt et etablert ord i det norske språket. Banker har gått konkurs. Bilindustrier vil gå konkurs. Til og med land har gått konkurs. Børsen har falt og falt.

Men faktisk så er dette ikke en krise for alle! For eksempel ikke for meg! Jeg merker ikke denne "krisen" i det hele tatt. Nettopp fordi jeg ikke har boliglån. Og da er heller denne "finanskrisen" en "finansopptur" for meg. For samtidig som alt det dystre som skjer, så faller jo også boligprisene. Av en eller annen grunn virker det som om dét også bare er dumt. Meglerfirmaer går konkurs. De får ikke solgt boliger! Huff og huff.

Hurra, sier jeg! Håper boligprisene faller ytterligere. Og det ser jo ut som om de kommer til å gjøre det i minst ett år til. Det siste halvåret har det bare gått en vei. Og prognosene viser samme tendensen framover. Fantastisk, sier jeg!

2 kommentarer:

gordon ivan johnsen sa...

Hei Tony, enig! Ikke ille at boligprisene synker.Latterlig dyrt for en kåk. Håper at du har det bra. Jeg er på Gran Canaria. Jeg la en liten hilsen på: Ivans hjørne. Jeg ønsker deg et Godt Nytt År.Vi ses i Drammen eller noe på nyåret. Fikk forresten minibankkortet mitt i posten, etter å ha blitt slukt grådig av en minibank, finanskrise du!
Hilsen ivan

Frank sa...

Hei Tony

Nå har du boliglån..og har dermed plantet ene foten din dypt inne i target area for den kommende finanskrisen (5-15 år). Den nåværende gikk du og din kjære så vidt glipp av.

Frank