Søk i denne bloggen

mandag, mars 16, 2009

Studietur til London

For nøyaktig en uke sida, satte vi oss på fly med kurs mot London. Jeg skulle på studietur til England. Eneste forskjellen mellom denne studieturen og alle de andre før, var at jeg nå var på den andre sida av disken. Jeg var læreren, og ikke eleven/studenten. Vi var til sammen 16 studenter og to lærere.

De fellesarrangementene vi hadde, var meget vellykka. Vi besøkte Kensington prep school, som er en privat vestkantskole for jenter mellom 4-11 år. Meningen med dette besøket var å se et helt annet skolesystem enn det vi har i Norge. Vi ble veldig godt tatt imot og det var mye interessant å observere. Etter skolebesøket var på på Wikced, som nok var den beste musikalen jeg har sett hittil. Fantastisk koreografi og scenografi. Et tredje arrangement var Shakespeare's Globe Theater, som skal være en kopi av det originale teatret fra 1599. Kopien ble ferdig i 1997. Der fikk vi en guida tur, og senere den dagen var på en historisk pøbbrunde. Da hadde vi to stk som guida oss gjennom 5-6 pøbber, og vi fikk smake mange forskjellige øl :)

Resten av tida i London (vi var der i fire dager), fikk vi bruke som vi ville. Da fikk jeg sett og gjort følgende grundig: Tower Bridge, Tower of London, St. Paul's cathedral, Hyde Park, Kensington Gardens/Palace. Ellers fikk jeg sett The Monument, The Eye, Westminster Abbey, The Parliament, Big Ben, Buckingham Palace. Og fikk tatt en runde i Tate Modern Gallery. Og shoppa litt på Primark, som var en meget billig klesbutikk (fikk f.eks. kjøpt en dress til kr. 350). Sist, men ikke minst: jeg fikk se dronningen og mannen på vei inn i palasset!

Ingen kommentarer: